duminică, 13 martie 2011

Suporterii CFR Cluj fac playback pe stadion

Galeria CFR-ului a fost surprinsă tot mai des în ultima făcând playback pe stadion. Totul a început în meciul de la Alba Iulia împotriva Universităţii Cluj, după ce cei de la CFR au realizat că playbackul e singura lor şansă să se facă auziţi pe stadion.

„Ideea ne-a venit la meciul cu Universitatea Cluj. Era vorba de derby-ul oraşului şi era clar pentru noi că cei de la U Cluj vor fi peste noi la toate capitolele. Aşa că am luat băieţii, i-am băgat în studio şi am înregistrat nişte cântece ale galeriei. Două, mai exact, că doar atâtea avem: «CFR, luptă CFR» şi «Hai cu golul»”, ne-a declarat unul dintre liderii galeriei CFR.

„Vocile au fost prelucrate pe calculator, ca să sune masculin, pentru că majoritatea dintre noi încă avem vocea în formare. Şi uite aşa am ajuns să face playback la meciul cu U Cluj. Am pus înregistrarea la un casetofon, am pus o portavoce lângă boxă şi am început să dăm din buze ca şi cum am cânta live. Puţini s-au prins la momentul respectiv că facem playback”, a adăugat acesta.

Pentru că a ţinut la meciul cu U Cluj, ceferiştii au testat metoda şi la meciurile următoare de campionat, cu Braşovul şi cu Vasluiul. Mai mult, au mers pe varianta playback şi la Munchen, în meciul de Liga Campionilor pierdut împotriva celor de la Bayern. „Abia după meciul de la Munchen a început lumea să se prindă că galeria noastră face playback. Eram foarte obosiţi din cauza drumului şi din motivul ăsta sincronizarea a fost extrem de proastă. Băiatul cu casetofonul punea banda cu «Hai cu golul» când noi cântam din buze «CFR, luptă CFR» şi invers. Din acel moment, ne-a fost practic imposibil să mai ascundem faptul că facem playback”, recunoaşte, sincer, liderul ceferiştilor.

EXCLUSIV!Adrian Mutu: „Nu închideţi magazinele de vise! Etnobotanicele vă pot schimba viaţa”

Tentativa Guvernului de a închide magazinele de vise l-a determinat pe Adrian Mutu să rupă tăcerea. Fotbalistul n-a vrut să condamne consumul de plante etnobotanice, ci a preferat să facă un apel la calm, la moderaţie şi la dialog: „Staţi să ne mai gândim, să analizăm, să punem în balanţă avantajele şi dezavantajele drogurilor”, a spus fotbalistul Fiorentinei. „Ce ne facem dacă noi interzicem acum etnobotanicele şi mai târziu ne dăm seama că sunt bune? Cum o să le mai fumăm?”, a întrebat filosofic fotbalistul.


Deşi există zeci de specialişti care susţin interzicerea plantelor etnobotanice, autoritatea lui Mutu în domeniul drogurilor este încă de necontestat. Revoltat de ignoranţa guvernanţilor, Mutu a declarat: „Nu mai pot să tac şi să văd cum sute de tineri atacanţi şi mijlocaşi ofensivi sunt priviţi ca nişte simpli consumatori de droguri. Haideţi să le dăm o şansă acestor tineri, şi o să vedeţi că mulţi dintre ei vor face o carieră sportivă strălucită şi vor trece la cocaină.”

Dansul pensionarilor

:)
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zMEoInwS2B4?rel=0&w=640&h=510]