duminică, 28 august 2011

Jurnalul unei fetiţe de 6 ani.

Azi, Ionuţ mi-a cerut să fiu iubita lui, dar cum nu ştiu prea bine ce înseamnă asta, am decis să o spionez pe sora mea cu iubitul ei:
Când a ajuns iubitul ei, s-au dus spre canapea, s-au aşezat şi au vorbit un pic… atunci el a stins aproape toate luminile şi a început să o îmbrăţişeze şi să o sărute… Atunci ea a început să se îmbolnăvească pentru că a început să se schimbe la faţă… Iubitul său, mă gândesc, a crezut la fel pentru că îi băgă mână sub bluză să îi simtă inima, dar după cum părea, avea probleme că nu îşi dădea seamă pe unde e. Am crezut că şi el a început să se îmbolnăvească pentru că a fost un moment în care nu respira niciunul.
Cred că lui începuse să îi fie frig pentru că băgase mână sub fustă la sora mea. Atunci ea s-a îmbolnăvit şi mai tare pentru că începu să aibă spasme acolo pe canapea. Cred că avea febră pentru că ea îi zicea că e înfierbântată şi că nu mai putea rezista. Atunci, am descoperit motivul bolii: era un vierme imens ce i se băgase iubitului surorii mele în pantaloni. El puse mâna pe el (să nu scape). Când sora mea îl văzu, se sperie foarte tare: ochii ei se făcură mari şi spuse că era cel mai mare din câţi văzuse.
Ea începu să se enerveze şi încerca să îi smulgă capul viermelui muşcându-l. Dar dintr-o dată ea scoase un sunet ciudat şi lăsa viermele să cadă (îmi imaginez că o muşcase). Atunci, îl apucă cu amândouă mâinile, ca să îl ţină mai bine, în timp ce iubitul ei scoase un tub de gumă dintr-o cutiuţă şi i-l puse pe cap viermelui nenorocit ca să nu o mai muşte pe soră-mea. Ea se aşeză pe spate şi desfăcu picioarele ca să poată să tăie viermele (ca un foarfece). Iubitul o ajută să prindă viermele şi începură să se bată acolo. Ea începu să se zbată şi să ţipe că o nebună, gata-gata să rupă canapeaua. Îmi imaginez că voiau să ucidă viermele strivindu-l între ei doi. După un timp, nu se mai mişcară şi începură să respire greu, pentru că erau obosiţi din cauza bătăii. Iubitul surorii mele se ridică fiind siguri că au ucis viermele.
Eu bănuiam că viermele era mort, pentru că atârna imobil, şi bucăţi de creier îi ieşeau din cap.
Soră mea şi iubitul ei erau foarte obosiţi din cauza asta şi începură să se mângâie, pentru a se odihni… dar VIERMELE NU ERA MORT. ERA VIU!!!
Se ridică din nou şi aproape că îi surprinse pe amândoi. Ce noroc pe soră mea că l-a văzut şi îl atacă din nou ajutată de iubitul ei. De data asta soră mea încerca să ucidă viermele aşezându-se deasupra lui. După câteva minute de luptă, reuşiră să îl omoare…de data asta da, era mort pentru că iubitul surorii mele îi smulse pielea de deasupra şi o aruncă la gunoi.
Eu cred că viermii au 7 vieţi ca pisicile şi mi se pare mie că nu e prea bine să fii iubita cuiva aşa că…
O să îi spun lui Ionuţ că NU! NU VREAU SĂ FIU IUBITA LUI!
 http://valeriu.pinzaru.ro/funny/jurnalul-unei-fetite-de-6-ani/

Marimea NU CONTEAZA! Cum poti sa flirtezi cu succes chiar daca o ai mica! :)




S-a inventat dispozitivul perfect pentru cei mai rusinosi dintre baieti...

Amatorii de masinute cu telecomanda nu mai au de ce sa se teama. Acum isi pot lua jucariile cu ei chiar si la plaja. Un american inventiv si cu simtul umorului le da idei. A transformat un Jeep cu telecomanda intr-o veritabila masina de agatat. A trimis flori prin intermediul ei si a impresionat. Jeepul e dotat la standarde inalte, cu camera de luat vederi si statie radio.

Partea 1.


Partea 2 floarea