miercuri, 30 martie 2011

Suporterii au primit autorizatia


Suporterii Stelei au primit autorizaţie din partea Primăriei pentru a protesta împotriva patronului Gigi Becali în faţa palatului acestuia.

Pana in prezent au avut loc 3 actiuni ale suporterilor in strada, in anul 2009: 2 spontane(cu Pandurii Targu Jiu si cu Fiorentina) si una autorizata, sub titulatura "62-ne vrem clubul inapoi", cu ocazia implinirii a 62 de ani de la infiintarea clubului.

Actiunea de protest se va desfasura duminica, 17 aprilie 2011, in fata "Palatului" din Aleea Alexandru, incepand cu orele 15:00. La protest sunt asteptati toti suporterii stelisti care s-au saturat de mocirla in care este invartita Steaua in ultimii ani de zile prin actiunile inconstiente ale creditorului acestui club.

Doar impreuna putem invinge!

Fecali, Dragomir si Mititelu sunt campioni la PERLE!

Ionut Popa: "Sincer, mie nu-mi place sa ma duc la Vaslui! Pai, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu si scria "Popa prostu"

Gigi Netoiu: "Puteau sa castige ambele echipe, dar important este ca noi am luat 6 puncte"

Adrian Mititelu: "Eugen Trica este un pisat de vaca uscat de vant"

Gigi Becali: "Becalizarea Romaniei inseamna ca Romania este intr-un cancer moral si spiritual din care se va salva prin becalizare"

Marin Condescu: "Cu privire la reaparitia blaturilor in campionatul nostru, nu mi-e frica, dar ma tem"

Gabi Stan: "Pase scurte si pe sus, ai n-ai mingea, tragi la poarta"

Rica Raducanu: "La examen mi-a cazut Comuna din Paris , dar le-am spus sa-mi schimbe subiectul, ca nu prea le am cu geografia"

Gigi Becali: "Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem sa jucam si la 0-0"

Gheorghe Stefan: "Am puterea sa recunosc ca nu sunt vinovat"

Dumitru Dragomir: "Dom'le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea"

Gigi Becali: "Becali e un brand. Eu la Avicola Iasi pot sa fac pui Gigi Becali, daca vreau"

Dumitru Dragomir: "Am ajuns la o varsta la care mi-am dat seama ca trebuie sa fiu cinstit"

Cornel Dinu : "Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar"

Cornel Dinu: "Gestul domnului Mihai Stoica a fost unul de premeditare intempestiva"

Marius Maldarasanu: "Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv"

Marian Iancu: "Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze pana si penicilina!"

Gigi Becali: "Am vorbit chiar zilele trecute cu mai multi parteneri de afaceri. Oameni seriosi, din lumea interlopa."
 

Ce se intampla cand se termina viata. Marturii din mormant

Este moartea trupeasca sfarsitul vietii? Exista viata dupa moarte? Poate omul sa-si vada sfarsitul? La aceste intrebari incearca sa raspunda cercetatorii, aratand ca si stiinta poate avea un rol in gasirea unor directii logice.
Citeste despre:
Revista presei
Deutsche Welle: Pentru 60% dintre germani moartea este un subiect tabu, insa 30% se gandesc frecvent la moarte si la ce este dincolo de ea, la ce se intampla cu trupul, cu omul care paraseste aceasta lume.
Marturii ale oamenilor care s-au intors din morti

Inginerul Alois Servati poate aduce un raspuns la aceste intrebari, care in aparenta par fara raspuns. In urma cu 20 de ani, domnul Servati se afla in spital pentru o operatie prin care i se introducea un cateter in inima.
Pe masa de operatie a avut un sentiment extrem de ciudat. A simtit cum se ridica, iar trupul devine o "haina de prisos". A vazut masa de operatie si o armata de medici in jurul sau. A simtit ca moartea nu este decat o bariera, care odata trecuta iti permite sa ai o imagine de perspectiva. De cand si-a revenit dupa operatie nu a mai avut niciodata sentimentul de frica cu privire la moarte, ci a perceput-o ca pe urmatorul pas, ca o continuare a vietii.
Si Paul, un baietel din Germania, a trait o experienta similara. Copilul, de numai trei ani, se juca prin curte si a alunecat in apa. Bunicul sau l-a gasit aproape mort, dupa cateva minute bune.
A fost dus de urgenta la un spital de langa Berlin cu un elicopter.
Patru doctori l-au resuscitat timp de trei ore si 18 minute.
Aproape ca isi pierdusera orice speranta dar, dintr-o data, inima micutului a reinceput sa bata. Cand a deschis ochii, Paul le-a spus parintilor ca a vazut-o pe bunica Emmi in Rai.
“Mi-a spus ca ma voi intoarce pe Pamant din nou, foarte repede!”, a soptit copilul.
Psihiatrii spun ca majoritatea pacientilor care intra in moarte clinica si apoi isi revin, declara ca in timpul "calatoriei de dincolo" incearca o senzatie de pace, de liniste, se intalnesc cu persoane apropiate, moarte de ceva timp, cu care comunica.
Un alt baiat care aproape a murit in urma unei rupturi de apendice sustine ca si-a intalnit sora moarta despre care nici macar nu stia ca exista.
Colton Burpo, din Nebraska a crezut ca are gripa, in timpul unei excursii in Colorado. Insa, cand au ajuns acasa, baiatul a ajuns la spital si a fost de doua ori operat.
Parintii au crezut ca il vor pierde, dar Colton si-a revenit si le-a povestit ca si-a intalnit cand era incontient sora moarta. Mama baiatului a pierdut o sarcina cu un an inainte de a-l naste pe el.
Numai ca nici tatal, nici mama nu i-au spus niciodata copilului ca trebuia sa mai aiba o sora.
"Imi era foarte cunoscuta si a inceput sa imi trimita sarutari si mi-a spus ca e fericita sa aiba pe cineva din familie acolo, sus", a povestit Colton, care a adaugat ca si-a putut vedea parintii care se rugau pentru el.
Sora nenascuta nu a fost singura pe care baiatul ar fi intalnit-o. Si bunicul Pop, mort in urma cu 30 de ani, i s-a aratat. Baiatul a vazut si ingeri care cantau si spune ca s-a asezat si "in poala lui Isus, unde s-a simtit in siguranta".
Care este pozitia stiintei vizavi de viata dincolo de moarte
Universitatea britanica Southhampon din Marea Britanie a inceput cel mai mare studiu cu privire la acest subiect. In acest proces au fost implicate peste 25 de clinici ai caror pacienti au avut asemenea experiente extrasenzoriale.
Dupa cum sustine filosoful Hans Goller, stiinta nu furnizeaza dovezi ale vietii de dincolo. Chiar si atunci cand moartea este aproape, inca nu esti dincolo de granita de unde nu mai exista intoarcere.