joi, 24 martie 2011

2% Pentru Culori, Pentru Istorie, Pentru Traditie, Pentru Pasiune, Pentru STEAUA


Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o libertate: libertatea de a sprijini o cauza in care credem, dar ne distribuie si raspunderea: pe de o parte, daca nu te "obosesti" sa-i donezi, este DOAR vina ta! Pe de alta, daca organizatia foloseste banii aiurea, este si vina ta.

Pentru ca ne plângem ca vrem libertate si pentru ca tinem la libertatea noastra, e bine sa invatam sa ne asumam si raspunderi. Sa iesim din pasivitate si din vesnicele bombaneli la adresa statului. Este de un minim bun simt sa ne "obosim" si sa trimitem acesti bani - produsul muncii noastre - celor care credem ca-i merita.

De ce? Pentru ca statul e un administrator prost si asta nu mai trebuie dovedit. Pentru ca nimeni nu stie mai bine decât tine ce dorinte ai tu de la societate. Pentru ca ai sansa - atât de la indemâna - sa sustii cultura, sportul, cercetarea, voluntariatul nu doar din gura, ca pâna acum, ci palpabil, deschis, la vedere cu ceea ce tu produci!

Pentru ca daca-i lasi acolo, e probabil ca jumatate din ei sa fie furati.

Pentru ca, fiind câstigat cu greu, e un drept care trebuie exercitat pentru a nu-si pierde valoarea!

E atât de simplu! Informeaza-te, depaseste-ti intr-o dupa-amiaza comoditatea si ajuta-i pe cei care pot face ceva bun cu banii tai! Mai bun decât poate face statul.


De ce merita AISS acesti bani?

Pentru ca Steaua se descompune pe zi ce trece, iar AISS este singura organizatie a suporterilor stelisti care de patru ani de zile afirma public ca Steaua n-are viitor in aceste conditii!

Pentru ca singura sansa a celor care mai spera intr-un destin ros-albastru liber de Becali sta astazi in AISS si in incapatanarea membrilor si simpatizantilor de a nu ceda...de a nu se lasa calcati in picioare de catre conducerea clubului...de a aparea in presa si la TV pentru a sustine cauza Stelei.

Pentru ca AISS le-a luat apararea unor Ienei, Hagi, Boloni, Balint sau Alecsandrescu atunci cand au fost tarati prin noroi de ciobanul care astazi conduce Steaua.

Pentru ca prin efortul AISS , suporterii stelisti au redescoperit un drum de mult uitat: drumul catre celelalte sectii sportive ale Stelei - hocheiul, handbalul, rugbyul, baschetul, in care sportivi si oameni adevarati lupta pentru niste idei de care fotbalul este din ce in ce mai strain.

Pentru ca fara organizare, vom fi o masa amorfa si victima predilecta a manipularilor de tot felul. Iar AISS s-a dovedit o forma de organizare de succes, chiar daca perfectibila, care a aparat de fiecare data interesele suporterilor stelisti.

Pentru ca toata pasiunea, nebunia, iubirea si suferinta merita si au nevoie macar de 2%...organizare .

Cum va folosi AISS banii redirectionati de tine? La urmatoarea adresa poti vedea cateva dintre cele mai importante realizari ale AISS in ultimii 4 ani de zile. Toate aceste proiecte nu ar fi fost posibile fara contributia fiecarui suporter.

Descarca de aici declaratia 230 completata cu datele de identificare ale AISS , completeaza punctul 1 cu datele tale, completeaza data, semneaza declaratia si trimite-o prin posta pana pe 15 mai la Administratia financiara locala de care apartii sau depune-o personal. 2% pentru culori, pentru istorie, pentru traditie, pentru pasiune, pentru Steaua.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti